Æblepandekager med kanel
Æblepandekager med kanel
Har du også æbler liggende i haven du ikke får brugt, eller har du købt for mange ind til ugen? Uanset hvilket scenarie du befinder dig i, er det en skam at smide frugt ud. Du har måske lavet sundere pandekager med banan, men æble kan sagtens bruges istedet, og giver en dejlig syrlig smag! Derudover smager æblepandekagerne helt fantastisk med en klat skyr og friske bær! Velbekomme :-)
Det skal du bruge til dine æblepandekager
- 100g glutenfrie havregryn
- 50 gram mandelmel
- 30 gram kokosmel
- 2 dl mandeldrik
- 1 tsk kanel
- 1 æg
- 1 tsk glutenfri bagepulver
- 2 store æbler
- kokosolie til stegning
Sådan tilbereder du æblepandekager
- Bland æg, havregryn, mandelmel, kokosmel, mandeldrik, kanel og bagepulver i en blender eller i en skål ved hjælp af håndkraft
- Blend eller rør til det har en sammenhængende konsistens
- Riv de 2 æbler groft og bland det herefter i dejen
- Steg pandekagerne ved middel varme, og brug kokosolie til stegningen
- Spis dine pandekager som de er, eller med friske bær, vaniljeskyr eller med en sundere nutella!