Æggekage
Æggekage
Lækker æggekage til to personer, server med rugbrød og evt. ketchup.
Ingredienser
- 6 æg str. S/M
- 1 dl laktosefri fløde
- 2 glutenfri og laktosefri pølser
- 2 skiver parmaskinke
- salt og peber
- 1 tsk. bagepulver
- 5 små tomater
Sådan gør du
- Først blander du æg, fløde, salt og peber og bagepulver.
- Hæld det i et ovnfast fad og skær pølserne i små skiver og læg heri.
- Bag den i ovnen på 160 grader i 25 minutter.
- Halver tomaterne og skær parmaskinken i mindre stykker.
- Når der er 5 minutter tilbage af bagetiden ligger du parmaskinke og tomater på, og bager den færdig.
OM
Opskriftsnavn
Æggekage
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
96 Review(s) Based on