Æggewraps
Æggewraps
Æggewraps kan varieres i uendeligheder. Fyld dem med lige hvad du har lyst til.
Opskrift til 4 personer:
Ingredienser:
- 8 æg
- 2 dl mælk
- 4 spsk hvedemel eller fuldkornsmel
- 1 dl frisk spinat (du kan også bruge optøet spinat, men sørg for at få hældt væsken fra)
- Salt og peber
Fyld:
Her kan du variere efter hvad du har i køleskabet eller hvad du har lyst til, men prøv f.eks.:
- Fisk (tun, laks, varmrøget laks, koldrøget laks mv.)
- Salat (prøv f.eks. en salatblanding)
- Pesto eller cremefraiche
Fremgangsmåde:
Pisk æggene sammen og hak den friske spinat groft. Tilføj melet, mælken, spinat, salt og peber i æggeblandingen og rør det hele sammen.
Varm en pande op med smør og hæld 1/4 af æggeblandingen på panden. Lad det sætte sig og skru herefter ned på lav varme og læg et stykke staniol henover panden. Når æggeblandingen er færdig, løft da forsigtigt æggewrappen over på en tallerken og tilføj det ønskede fyld.