Aubergine Brownie
Aubergine Brownie
Du har måske prøvet at lave en brownie på sorte bønner eller kikærter, men hvad med aubergine? Vi er helt vilde med denne fudgy og svampede aubergine brownie, og vi er sikre på at den også falder i din smag.
Det skal du bruge:
- 240 g aubergine (uden skind)
- 80 g kokosolie
- 200 g chokolade (80% +)
- 100 g kokospalmesukker
- 40 g mandelmel
- 40 g kakaopulver
- 2 æg
- ½ tsk bagepulver
Sådan gør du:
- Forvarm din ovn til 180 ° c
- Hak auberginen i tern, og kog stykkerne i en gryde med vand i cirka 5 minutter
- Hæld vandet fra og tilsæt hakket chokolade og kokosolie til gryden, og lad det hele smelte sammen (Den varme aubergine vil smelte chokoladen)
- Når det hele er smeltet, hælder du chokolade- og aubergineblandingen i en blender eller foodprocessor
- Tilsæt nu alle de andre tørre ingredienser og bland til dejen er helt glat
- Tilføj nu æg og fortsæt med at blende, indtil blandingen er helt glat igen
- Hæld dejen i en firkantet lille bradepande og bag brownien ved 180 ° i 20-25 minutter
- Den er færdig når toppen har lidt revner, og når du kan stikke en gaffel eller tandstik ned, uden at dejen klæber for meget fast
- Lad aubergine brownien køle af, og nyd den med en god kop kaffe, eller et iskoldt glas mælk
- Aubergine brownien kan holde sig i op til 3 dage i en tæt beholder, sætter du den i køleskabet får den en mere fudgy konsistens.