Avocado Chokolade Mousse
Avocado Chokolade Mousse
Chokolade Mousse har aldrig været så sundt! Derudover er den også super enkel at lave og du skal ikke bekymre dig om at den kan skille eller ikke sætte sig ordenligt.
Den får en silkeblød og cremet konsistens, der med hasselnødder kan sammenlignes lidt med en lækker mindre fedtholdig nutella.
- 2 modne avocadoer – ca. 230g
- 50 g hasselnødder
- 3 friske dadler (husk at tage stenene ud)
- 20 g mørk chokolade
- 2 spsk. kakaopulver
- 1/4 dl mandel eller soya mælk
- 1 tsk vaniljeekstrakt – du kan også bruge vaniljepulver, men resultatet bliver bedre med ekstrakt
- Et lille nip salt
- Saft fra en halv lime
- Smag til med stevia
Sådan gør du
- Start med at varme hasselnødderne i mikroovnen i cirka 2 minutter
- Herefter mikser du bare det hele i en blender og giver den fuld gas indtil du har en helt glat creme.
- Du kan regulerer med mandelmælken efter hvor tyk en mousse du vil opnå
- Du kan smage efter med sirup eller sukrin
- Pynt chokolade moussen med resten af hasselnødderne og frisk lime
OM
Opskriftsnavn
Avokado chokolademousse
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
36 Review(s) Based on