Bagt græskar-gulerod mos
Bagt græskar-gulerod mos
Er du vild med kartoffelmos? Prøv denne super sunde bagte græskar-gulerod mos! Kartoflerne er erstattet af hokkaido græskar og gulerod. Super sund og smager skønt! Brug den som tilbehør til kød, eller lav en kødsovs til. En god måde at få grøntsager på i det daglige.
Ingredienser
- 1 Hokkaido græskar
- 5 store Gulerødder
- Ingefær efter smag
- 2 tsk. Salt
- 1 OMA madlavningsfløde
- Lidt Peber
- Evt. lidt frisk hakket Persille
Sådan gør du
- Skræl både græskar og gulerødder, skær det i skiver og kom det i en gryde.
- Kog gulerødderne og græskaret i ca. 20-25 minutter til det er mørt.
- Hæld vandet fra og kom madlavningsfløden over og blend massen til den er ensartet.
- Tilsæt salt, peber og ingefær og rør rundt.
- Kom mosen over i et ildfast fad og bag den ved 200 grader varmluft i 30-40 minutter.
- Pynt med friskhakket persille.
OM
Opskriftsnavn
Bagt græskar-gulerod mos
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
48 Review(s) Based on