Banan Brownie
Banan Brownie
Du kommer ikke til at savne “rigtig” kage – med denne brownie!
Undgå sukker, gluten og mælk – men få hele den lækre smag af tung og saftig brownie. Genial til at fryse ned, så har du altid et sundere alternativ, hvis lysten skulle melde sig. Brug gerne så mange økologiske ingredienser som muligt.
Ingredienser
- 50 g mandler
- 50 g hasselnødder
- 1 tsk ren vanilje pulver
- 50 g kakao
- 1/4 tsk ren Stevia
- 30 g kokos mel
- 2 æg
- 100 g kokosolie (eller øko. smør)
- ca. 1 dl vand
- 2 bananer
- 100 g 92% mørk chokolade
Sådan gør du
- Nødderne males til mel i en god blender (hasselnødderne må gerne være i grove stykker)
- Bland alle tørdele sammen
- Tilsæt æg, olie og vand
- Hak chokolade og bananer, og bland i dejen
- Smør et ildfast fad og hæld dejen i
- Bages i 30 minutter ved 150 grader
Køl helt af i køleskabet, server kold og NYD!
Læs også: Bananbrød med chokolade
OM
Opskriftsnavn
Banan Brownie
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
84 Review(s) Based on