Bananbrød
Bananbrød
Prøv dette lækre sunde bananbrød. Skær et par skiver og servér med smør.
Ingredienser:
- 3 modne bananer (ca. 300 gram)
- 2 spsk kokosolie
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 æg
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 50 g valnødder eller andre nødder
- 150 g glutenfri fuldkornsmel, evt. majsmel
- 50 g mørk chokolade
- Evt. lidt honning eller sukrin
- Lidt salt
Sådan gør du:
Mos bananerne og smelt kokosolien. Bland de to ting sammen og tilføj æggene og evt. sukrin/honning. Bland nu bagepulver, mel, salt, vaniljepulver samt kanel i massen og rør godt. Til sidst tilsættes hakket chokolade i massen.
Kom massen i en rugbrødsform med bagepapir og bag i cirka 40 minutter ved 180 grader.
Bananbrødet smager bedst, hvis du lader det køle helt af.
Læs også: Banan Brownie