Bananmuffins med chokolade
Bananmuffins med chokolade
Mums, lækre bløde bananmuffins med chokoladestykker! Ja tak, og så er de (næsten) sukkerfrie. De er perfekte til når du rammer sukkermuren, og så smager de syndigt godt. ;)
Ingredienser
- 4 bananer
- 150 gram sukrin
- 1 æg
- 2 tsk. vanillepulver
- 75 gram becel 15%
- 1 dl. tykmælk
- 250 gram mandelmel
- 2 tsk. bagepulver
- 100 gram mørke chokolade knapper
Fremgangsmåde
- Mos bananerne
- Bland sukrin og vanillepulver i
- Tilsæt æg, tykmælk og becel
- Tilsæt mel og bagepulver
- Bland det hele godt sammen, og hæld på forme
- Pynt med chokolade knapperne
- Bages i silikone muffinforme ved 150 grader varmluft i 20-25 min
Næringsindhold pr. 100 gram
-
- Energi: 177 kalorier
- Protein: 4,7 gram
- Fedt: 5,8 gram
-
- Kulhydrat: 40,8 gram