Blåbærbrød

Blåbærbrød med banan

Blåbærbrød med banan

Du har måske lavet et bananbrød før, men har du prøvet at bage det med søde og syrlige blåbær? Hvis ikke finder du opskriften på det lækreste blåbærbrød, der smager syndigt godt, men er helt uden raffineret sukker.

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. I en stor skål blandes havremel, mandelmel, bagepulver, natron, kanel, vaniljepulver og salt.
  3. Mos bananerne i en skål, og smelt kokosolien i mikroovnen eller i en gryde
  4. Tilsæt kokosolien, ahornsiruppen og æggene til bananmosen. Rør godt sammen.
  5. Hæld de våde ingredienser i de tørre og rør, indtil de er blandet godt
  6. Til sidst vendes blåbærrene forsigtigt i dejen
  7. Smør en aflang form med kokosolie og hæld dejen i
  8. Bag dit blåbærbrød i 40-45 minutter, eller indtil dejen er fast
  9. Lad brødet afkøle i formen i 10 minutter, og yderligere 10 minutter når formen er fjernet
  10. Kan nydes som det er, med smørepålæg, marmelade eller peanutbutter.