Blomkålspizza
Blomkålspizza
Et sundt alternativ til den usunde pizza. Bedre samvittighed – bedre for din sundhed. Velbekomme!
Ingredienser
- 1 blomkålshoved (ca. 400 g)
- 2 æg
- 150 g. revet mozzarella (brug resten til fyld)
- 2 spsk. fiberhusk
- 1 spsk oregano
- Salt og peber
- Fyld efter eget valg – jo mindre ost og fedtholdige kødprodukter, jo bedre
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Riv blomkålen på rivejernet, og rør herefter æg, ost, oregano og loppefrøskaller i.
Delene æltes grundigt i skålen. - Dejen får aldrig samme konsistens som en “almindelig dej, men skal helst opnå at blive en samlet masse/dej. Dejen fordeles ud på en bageplade, beklædt med bagepapir.
Tryk gerne dejen ud med fingrene – grundet dejens konsistens vil det være svært at rulle den med en kagerulle. - Nu er bunden klar til at blive en pizzadej, og bages nu ca. 13-15 minutter, eller indtil dejen synes mere gylden. Tag den ud ad ovnen, men lad ovnen være tændt.
- Slutteligt påføres fyld efter eget valg, og pizzaen kan nu bages færdig.
OM
Opskriftsnavn
Blomkålspizza
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
96 Review(s) Based on