Broccolisuppe med kokosmælk
Broccolisuppe med kokosmælk
Supper er lækre året rundt, og denne cremede broccolisuppe er ikke en undtagelese. Top den med saltristede græskarkerner og lad dig mætte af ren næring.
Ingredienser
- 1 helt broccolihoved inkl. stav
- 1 porre
- 1 løg
- 1 stor gulerod
- 3 fed hvidløg
- 1 cm frisk ingefær
- 4 dl kokosmælk
- 4 dl grøntsagsbouillon
- Kokosolie
- Chilipulver
- Salt og peber
- 2 dl græskarkerner
Sådan gør du
- Skær grøntsagerne i stykker.
- Svits løget i en gryde med en smule kokosolie.
- Broccolistykker, gulerodsstykker, hvidløg, porre og hakket ingefær tilsættes herefter og sauteres kortvarigt sammen med løgene.
- Tilsæt bouillon og lad det komme op og koge. Herefter småkoges suppen ved svag varme i 15 minutter.
- Rist i mellemtiden græskarkerner med salt på en pande.
- Blend suppen til en ensartet masse og tilsæt derefter kokosmælk.
- Smag til med chilipulver, salt og peber. Tilføj eventuelt yderligere bouillon, hvis suppen ønskes af tyndere konsistens.
- Hæld suppen i dybe tallerkner og drys med de ristede græskerkerner.
- Servér suppen varm.
OM
Opskriftsnavn
Broccolisuppe med kokosmælk
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
104 Review(s) Based on