Bundløs tærte med grøntsager
Bundløs tærte med grøntsager
Det er en nem lille ret, hvor du kan få brugt eventuelle grøntsagsrester. Mine fungerede som frokost, som var nem at have med på arbejde.
Ingredienser
- ca 10 cm courgette, skåret ud i små stykker
- ca 10 cm porre, skåret ud i små stykker
- en lille gulerod, revet
- 2 æg
- 200 g hytteost 1,5 %
- urtesalt
Sådan gør du
- Grøntsagerne blev sauteret i en lille gryde med lidt vand i bunden.
- De kom derefter i to små lerforme, nogle forme som der har været leverpostej i.
- Drys med timian eller andet.
- Æg, hytteost og salt blendede jeg til en jævn masse og hældte det ud over grøntsagerne
- De to forme blev bagt ved 200 grader i 20 minutter.
- Så har du lækker frokost til de næste to dage. Velbekomme!
OM
Opskriftsnavn
Bundløs tærte med grøntsager
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
72 Review(s) Based on