Bygotto

Bygotto med spinat og asparges

Bygotto med spinat og asparges

Hvis du er vild med risotto, så vil du elske bygotto, som er en sundere udgave af risottoen. Fyldet kan varieres alt efter hvad du lige har i køleskabet. Prøv f.eks. bygotto med svampe, laks, kylling, tomater eller porrer.

Opskriften er til 2 personer

Ingredienser: 

  • Smør til stegning
  • 150 perlebyg
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1 løg
  • 10 dl grøntsagsboullion
  • 100 gram revet parmesan
  • 250 gram asparges
  • 100 gram flødeost
  • Frisk persille
  • Salt og peber

Sådan gør du: 

Snit løget fint og svits det i smør i en gryde. Tilsæt perlebyg og lad det svitse med i et minut. Start med at tilsætte 4 dl boullion og lad det koge imens du rører rundt. Tilsæt løbende boullion og lade det koge i 30-45 alt efter hvor blød du ønsker perlebyggen.

Svits spinat og asparges på en pande.

Når perlebyggen er færdig tilsætter du revet parmesan, flødeost, spinat, asparges og frisk persille. Smag til med salt og peber.

 

Velbekomme.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen