Bygotto med spinat og asparges
Bygotto med spinat og asparges
Hvis du er vild med risotto, så vil du elske bygotto, som er en sundere udgave af risottoen. Fyldet kan varieres alt efter hvad du lige har i køleskabet. Prøv f.eks. bygotto med svampe, laks, kylling, tomater eller porrer.
Opskriften er til 2 personer
Ingredienser:
- Smør til stegning
- 150 perlebyg
- 2 håndfulde frisk spinat
- 1 løg
- 10 dl grøntsagsboullion
- 100 gram revet parmesan
- 250 gram asparges
- 100 gram flødeost
- Frisk persille
- Salt og peber
Sådan gør du:
Snit løget fint og svits det i smør i en gryde. Tilsæt perlebyg og lad det svitse med i et minut. Start med at tilsætte 4 dl boullion og lad det koge imens du rører rundt. Tilsæt løbende boullion og lade det koge i 30-45 alt efter hvor blød du ønsker perlebyggen.
Svits spinat og asparges på en pande.
Når perlebyggen er færdig tilsætter du revet parmesan, flødeost, spinat, asparges og frisk persille. Smag til med salt og peber.
Velbekomme.