Chili kylling med ovn kartofler
Chili kylling med ovn kartofler
Denne ret er super lækker og smager helt fantastisk med de forskellige krydderier. Den kan helt klart anbefales.
Ingredienser
- 300 gram kylling filet
- 2 tsk. chili
- 2 tsk. koriander
- 1/3 agurk
- 2 dl ærter
- 1 lille dåse majs
- 4 store jordbær
- 5 blade hjertesalat
- 1 stor gulerod
- 500 gram baby kartofler m. skræl
- 5-6 stilke frisk timian
- 2 tsk. paprika
- 1 dl koldpresset oliven olie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Først så varmer du ovnen op på 175 grader.
- Så renser du kartoflerne for jord og skære dem i små både.
- Nu ligger du dem i en frysepose, og tilsætter heri koriander, paprika, olie, salt og peber og ryster posten godt, så det hele bliver rigtig blandet sammen.
- Så ligger du dem i et ild fast fad og sætter dem i ovnen, de skal ca. have 45 minutter, ved alm. ovn, indtil de er dejlige sprøde.
- Skær kyllingen til lange tynde fileter, og tilsæt dem koriander, chili, salt og peber og lad dem suge det til sig i ca. 30 minutter, inden du steger dem på panden i koldpresset oliven olie.
- Lav en lækker salat ud af agurken i skiver, guleroden hakket, ærter, majs, lækre danske jordbær som et twist og til sidst de sprøde danske hjertesalat blade. Velbekomme!
OM
Opskriftsnavn
Chili kylling med ovn kartofler
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
73 Review(s) Based on