Cookies med honning og chokolade
Cookies med honning og chokolade
Disse cookies med chokolade og honning er ikke blot en traditionel cookie med et twist – det er også et sundt og glutenfrit alternativ! De kan enten nydes alene eller med et glas mælk. Velbekomme!
Det skal du bruge til dine Cookies
- 1 kop (120 g) glutenfri mel
- 1 tsk majsstivelse
- ½ tsk bagepulver
- ¼ tsk salt
- 2 spsk (28 g) usaltet smør eller kokosnøddeolie, smeltet
- 1 stor æggehvide
- 2 tsk mælk
- 1,5 tsk vaniljeekstrakt
- 3 spsk (45 ml) honning
- ½ tsk stevia
- 3 spsk (45g) mørk chokoladestykker
Sådan tilbereder du dine cookies
- Forvarm ovnen til 170 grader og fold bagepapir eller siliconeplade ud.
- Pisk mel, majsstivelse, bagepulver og salt sammen i en medium skål.
- Pisk nu smør, æggehvide, mælk og vanille i en separat skål og tilsæt honning og vaniljeekstrakt.
- Bland nu melmassen i og rør det godt sammen og tilsæt den knuste chokolade.
- Bages nu i ovnen i ca. 10 minutter og lad afkøle på en rist.
- Nu kan du endelig nyde dine sunde cookies for sig selv eller med et glas mælk :-)