Créme Brulée – en nemmere og sundere version
Créme Brulée – en nemmere og sundere version
Jeg har i noget tid tænkt på at prøve det her af; at lave créme brulée af budding. Det viste sig at fungere meget godt. Budding er desuden ikke så fed som den originale créme til denne dessert og så er det super nemt at lave:-).
Til den pose vaniljebudding, som jeg brugte, skulle der bruges 100 g sukker og 1 liter letmælk. Følg anvisningen på pakken. Men varm det op i lidt længere tid end det, der står, for buddingen skal begynde at tykne, før den hældes op i formene. Der kom 8 portioner ud af det. Det skal laves et par timer før, det skal serveres, men jeg lavede det dagen før vores gæster skulle komme.
Når det skal serveres, vær opmærksom på, at der vil være lidt væske, der skal hældes ud.
Tør overfladen af crémen med køkkenrulle før du drysser sukker på. Sukkeres skal derpå smeltes med en bunsenbrænder. Servér gerne frisk frugt til, gerne noget syrligt. Velbekomme!