Cremet, vegansk broccolisuppe
Cremet, vegansk broccolisuppe
Broccolisuppe er en favoriseret grønsagssuppe, som er let af tilberede. Denne version af den klassiske cremede suppe er vegansk og piftet op med næringsrige og sunde forskellige kerner.
Det skal du bruge til din broccolisuppe (2 personer)
- 450g broccoli
- 200g kartofler
- 50g løg
- 0,8l vand
- 1-2 stk grøntsagsbouillonterninger
- Salt og peber
- Havrefløde
Til servering
- 1 spsk græskarkerner
- 1 spsk solsikkekerner
- 1 spsk pinjekerner
Sådan tilbereder du din broccolisuppe
- Rens broccoli og skær dem i mindre stykker.
- Skræl kartofler og løg og skær dem i grove tern.
- Brun grønsagerne af ved mellemhøj varme og tilsæt vand og terningerne.
- Bring det op og koge under låg indtil det hele er mørt.
- Blend nu suppen med en stavblender eller hæld det hele i en blender til den rette konsistens er opnået.
- Smag til med salt og peber, pynt med fløden og tilsæt kernerne.
- Velbekomme :-)