Dadel/chokoladekage med banan/chokolademousse
Dadel/chokoladekage med banan/chokolademousse
Her kommer et bud på en rigtig lækker og svampet chokoladekage med en frisk banan/chokolademousse på toppen!
Spring til afsnit
Ingredienser
- 100 gram dadler
- 2 spsk kakao
- 1 dl mandelmel
- 1 moden banan
- 1 scoop proteinpulver med chokoladesmag
- 1 lille stærk kop kaffe
- 2 spsk FiberHusk
Fremgangsmåde
- Blend dadlerne til en ensartet masse
- Pisk dadelmassen sammen med mandelmelet og proteinpulveret
- Mos bananen ned i massen
- Hæld kaffen i sammen med FiberHusk og rør
- Lad dejen stå og trække i 5 min
- Smør dejen ned i en form og bag kagen ved 200 grader varmluft i ca. 30 min.
Ingredienser mousse
- 2 bananer
- 2 spsk pb2 med chokoladesmag (eller andet peanutbutter)
- 2 spsk kakao
- 1 spsk sukrin gold
- 1 tsk kanel
Fremgangsmåde
- Mos bananerne i en skål og pisk de øvrige ingredienser i
- Stil på køl i 10 min og smør derefter moussen ovenpå kagen
Næringsindhold pr. 100 gram
- Energi: 156 kalorier
- Protein: 10 gram
- Kulhydrat: 23 gram
- Fedt: 3 gram
OM
Opskriftsnavn
Dadel/chokoladekage med banan/chokolademousse
Udgivet
Tid i alt