Efterårssuppe med hokkaido, porre og champignon
Efterårssuppe med hokkaido, porre og champignon
Her er opskriften på en lækker efterårssuppe, som smager skønt. Der skal anvendes få simple ingredienser, og alligevel får man en lækker suppe. Hvis man gerne vil erstatte fx porre og champignon med andre ingredienser, som fx gulerod og kartofler kan dette sagtens lade sig gøre. Spis suppen som den er, eller tilsæt fx kyllingekød eller skinkestimler. Top evt. med lidt ristet rugbrød skåret i små tern, eller hakket i minihakkeren.
Ingredienser
- 1 Hokkaido græskar
- 2 store porrer, eller 3 små
- 1 bakke champignon (hvide eller brune)
- 900 ml vand
- 2 tsk. salt
- peber og chili efter behov
Sådan gør du
- Skræl og skær Hokkaido i mindre stykker, kernerne tages ud og kasseres eller gemmes og bages i ovnen.
- Kom Hokkaido over i en tykbundet gryde og tilsæt vand og salt. Kog det indtil at de begynder at blive møre.
- Skær porrer i strimler og kom dem over i gryden.
- Kog Hokkaido og porrer til at det begynder at ligne en suppe.
- Tilsæt champignon, og chili og peber efter behov.
- Kog suppen færdig i en 10-15 minutter.
OM
Opskriftsnavn
Efterårssuppe med hokkaido, porre og champignon
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
75 Review(s) Based on