Fiberrige gulerods boller
Fiberrige gulerods boller
Disse lækre luftige gulerodsboller, er skønne både om morgenen og til madpakken.
Ingredienser
- 3 M/L æg
- 3 spsk creme fraiche 9%
- 1,5 dl fuldkorns majsmel
- 1 dl amarant mel
- 2 tsk bage pulver
- 2 tsk salt
- 1 groft revet gulerod
- 2 tsk loppefrø skaller
- 2 dl solsikkekerner
- 0,5 dl hørfrø
Sådan gør du
- Først så varmer du ovnen op på 200 grader.
- Så blander du først æg og creme fraiche og tilsætter herefter resten.
- Nu lader du dejen hvile i 10 minutter.
- Form dejen med en ske, til boller (ca. 8 stk.), på en bageplade med bagepapir.
- Bag nu bollerne i 15-20 minutter.
- De er bedst hvis de har kølet lidt af, inden man spiser.
OM
Opskriftsnavn
Fiberrige gulerods boller
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
73 Review(s) Based on