Pølsehorn

Fiberrige kyllinge pølsehorn

Fiberrige kyllinge pølsehorn

Her er opskriften på nogle super sunde og fiberrig pølsehorn. Et rigtig godt alternativ til de oftest fiberfattige og kalorieholdige pølsehorn. Put dem i madpakken som et sundt alternativ. Dejen indeholder også grøntsager, så man kan spise dem med god samvittighed. Byt de almindelige pølser ud med kyllingepølser, for et lavere kalorie indhold.

Ingredienser

  • 175 gram fintrevet gulerod
  • 175 gram fintrevet squash
  • 30 gram grofthakkede mandler
  • 2 æg
  • 120 gram æggehvide
  • 1 tsk. salt
  • 50 gram perfect fit fra Isis
  • 55 gram kokosfibermel fra Urtekram
  • 35 gram Finax Fibrex
  • 1 tsk. bagepulver
  • 15 gram økologisk hvedeklid
  • 20 gram loppefrøskaller
  • 1 spsk. god olivenolie
  • 8-10 spsk. tomatpuré
  • 8-10 kyllingepølser

Sådan gør du

  1. Bland gulerødder, squash, herefter æg, æggehvide og olivenolie sammen i en skål.
  2. Rør herefter lidt efter lidt, salt, mandler, perfect fit, kokosfibermel, fibrex, bagepulver, hvedeklid og loppefrøskaller i.
  3. Lad dejen trække i 10-15 minutter.
  4. Tag 8-10 klatter dej og flad dem ud på et stykke bagepapir, kom 1 spsk. tomatpuré på og herefter en pølse, tag lidt dej og form det rundt over pølserne.
  5. Bag pølsehornene ved 190 grader i 40 minutter.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Fiberrige kyllinge pølsehorn
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
2.51star1star1stargraygray Based on 60 Review(s)

Tina Bonde

Mine opskrifter er baseret på sunde råvarer, og indeholder færre kulhydrater end det man får i en almindelig hverdagskost. Der er skruet op for protein og fiberindholdet. Opskrifterne er gode alternativer til almindelig hverdagsmad, og de er lette at tilberede. Jeg elsker at anvende grøntsager og frugt i mine retter, da det er vigtigt at man får 600 gram frugt og grønt dagligt. Jeg laver også opskrifter med et lavt kalorie indhold, så hvis man ønsker at spare lidt på kalorierne i hverdagen kan man med stor fordel anvende disse opskrifter. Nødder er sundt fedt, så disse bruger jeg også i nogle af mine opskrifter. Hvis man er allergisk overfor gluten, så kig også i opskrifterne, jeg er sikker på at der er nogle for dig!