GF sandwich boller
GF sandwich boller
Lækre og sprøde boller, uden gluten, laktose og æg. Perfekte til sandwich og madpakken. Denne opskrift giver 12 store boller.
Ingredienser
- 4,5 dl fuldkorns majsmel
- 5,5 dl rød Finax
- 4 dl lunkent vand
- 25 gram gær
- 1 tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 2 spsk. oliven olie
- 1 håndfuld sesamfrø til toppen
Sådan gør du
- Først opløser du gær i vandet og tilsætter sukker, salt og olie.
- Tilsæt så majsmel og rød Finax og rør rundt i mindst fem minutter.
- Hæld dejen i en pose og klip hul i hjørnet og ‘sprøjt’ dejen ud på bagepapir til 12 store boller.
- Pensel bollerne med alm. vand og drys sesamfrø på toppen.
- Lad dem nu hæve i 35 minutter under viskestykke.
- Varm ovnen op til 190 grader og bag bollerne i ovnen ca. 30 minutter. Når der er 10 minutter tilbage, pensler du dem med lidt vand igen. Velbekomme
OM
Opskriftsnavn
GF sandwich boller
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
72 Review(s) Based on