Glutenfri banankage
Glutenfri banankage
Vi elsker banankage, faktisk alt med banan! Så i skal ikke snydes for denne glutenfri udgave, der smager syndigt godt. De fleste ingredienser har du sikkert allerede hjemme i køkkenet. Rigtig god fornøjelse.
Ingredienser
- 4 bananer
- 100 gram smør
- 50 gram forskellige nødder hakket groft eller efter din smag
- 200 gram fuldkorns rismel
- 4 tsk. Stevia
- 2 tsk glutenfri bagepulver
- 2 dl mælk
- 1 tsk. vanilje sukker
- 1/2 tsk. stødt kanel
- 50 gram Mørk Øko chokolade med 100% kakao
Sådan gør du
- Først så varmer du ovnen op på 200 grader.
- Så smelter du smør i en gryde og blander smør og mælk sammen i en skål.
- Bland alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt til det våde.
- Mos bananer i en anden skål med en gaffel
- Hak chokolade i den størrelse, du bedst kan lide
- Tilsæt bananen og chokolade til resten af dejen og hæld det i et smurt fad.
- Pynt med nøddeflager, eller kakaonibs
- Bag kagen i 25 minutter, og lad den afkøle lidt inden servering.
- Pynt med frisk banan, Velbekomme!
OM
Opskriftsnavn
Glutenfri banankage
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
51 Review(s) Based on