Banankage

Glutenfri banankage

Glutenfri banankage

Vi elsker banankage, faktisk alt med banan! Så i skal ikke snydes for denne glutenfri udgave, der smager syndigt godt. De fleste ingredienser har du sikkert allerede hjemme i køkkenet. Rigtig god fornøjelse.

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Først så varmer du ovnen op på 200 grader.
  2. Så smelter du smør i en gryde og blander smør og mælk sammen i en skål.
  3. Bland alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt til det våde.
  4. Mos bananer i en anden skål med en gaffel
  5. Hak chokolade i den størrelse, du bedst kan lide
  6. Tilsæt bananen og chokolade til resten af dejen og hæld det i et smurt fad.
  7. Pynt med nøddeflager, eller kakaonibs
  8. Bag kagen i 25 minutter, og lad den afkøle lidt inden servering.
  9. Pynt med frisk banan, Velbekomme!
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Glutenfri banankage
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
31star1star1stargraygray Based on 51 Review(s)