Glutenfri franskbrød
Glutenfri franskbrød
Dette er en opskrift på et franskbrød, der både er glutenfri og laktosefri. Det smager skønt og er nemt at lave.
Ingredienser
- 50 gram Amarant mel
- 150 gram fuldkorns majsmel
- 30 gram glutenfri havregryn
- 30 gram sesamfrø
- 30 gram solsikkekerner
- 1 tsk salt
- 1 tsk. bagepulver
- 4 tsk. Fiber Husk, den gule
- 4,5 dl lunken vand
Sådan gør du
- Først så varmer du ovnen op på 210 grader.
- Så blander du alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
- Så hælder du vandet i, og rører godt rundt, og hælder det i en brødform med bagepapir i. Lad det hvile 15-25 minutter.
- Så sætter du det i ovnen i 60 minutter.
- Tag nu brødet ud af formen, og bag det færdigt de sidste 15 minutter.
- Lad det afkøle inden du skære det ud. Velbekomme!
OM
Opskriftsnavn
Glutenfri franskbrød
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
62 Review(s) Based on