Glutenfri og laktosefri rugbrød
Glutenfri og laktosefri rugbrød
Dette rugbrød er super lækkert. Både uden gluten og laktose. Det indeholder heller ikke olie, som så mange andre opskrifter på rugbrød har, det mætter længe og er super lækkert i madpakken eller om morgenen. Rugbrødet er ca. 15-17 skiver og kan holde en uges tid i køleskabet. Det er dejlig luftigt og lidt lysere end alm. rugbrød pga. havregrynen. Velbekomme!
Ingredienser
- 4 M/L æg
- 1 tsk. salt
- 1/2 dl vand
- 50 gram hasselnødder
- 50 gram sesamfrø
- 30 gram hørfrø
- 50 gram græskarkerner
- 200 gram solsikkekerner
- 100 gram glutenfri havregryn
Sådan gør du
- Først så varmer du ovnen op på 160 grader.
- Så blander du først alle frø, nødder og kerner i en skål.
- Tilsæt så et æg af gangen og rør rundt.
- Til sidst tilsætter du vand og salt, og røre en ekstra gang rundt i dejen.
- Hæld dejen op i en alm. str. brødform med bagepapir i, og lad den bage i 60 minutter.
- Lad brødet afkøle inden du skære det ud, Velbekomme!
OM
Opskriftsnavn
Glutenfri og laktosefri rugbrød
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
77 Review(s) Based on