Tortillas

Gratinerede tortillas med kylling og grøntsager

Gratinerede tortillas med kylling og grøntsager

En nem og hurtig ret til en travl hverdag. Fyldet kan varieres i det uendelige; brug f.eks. de grøntsager du alligevel har liggende eller udskift kyllingen med hakket oksekød. Kan f.eks. serveres med en let salat eller guacamole.

Ingredienser

  • 300 g kylling
  • 1 løg
  • 1/2 spidskål
  • 1 rød peberfrugt
  • 10 champignoner
  • 4 tortillas
  • Revet cheddarost
  • Krydderier, salt og peber
  • Olie til stegning

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær kyllingen i strimler.
  3. Pil og hak løget i små tern.
  4. Rens de øvrige grøntsager og snit spidskålet fint.
  5. Skær peberfrugten i tynde strimler og skær champignonerne i skiver.
  6. Varm en gryde godt op og brun løget i lidt olie.
  7. Tilsæt kyllingen og steg til det er brunet.
  8. Tilsæt grøntsagerne og lad det hele stege til grøntsagerne er blevet lidt møre men stadig har bid.
  9. Smag til med de ønskede krydderier, salt og peber (jeg bruger Santa Maria’s allround-krydderi).
  10. Fordel kød- og grøntsagsblandingen i 4 tortillas og læg dem i et ildfast fad.
  11. Drys med revet cheddarost.
  12. Sæt fadet i ovnen og gratiner i 5-10 minutter til osten er smeltet og gylden.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Gratinerede tortillas med kylling og grøntsager
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
2.51star1star1stargraygray Based on 50 Review(s)

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen