Gratinerede tortillas med kylling og grøntsager
Gratinerede tortillas med kylling og grøntsager
En nem og hurtig ret til en travl hverdag. Fyldet kan varieres i det uendelige; brug f.eks. de grøntsager du alligevel har liggende eller udskift kyllingen med hakket oksekød. Kan f.eks. serveres med en let salat eller guacamole.
Ingredienser
- 300 g kylling
- 1 løg
- 1/2 spidskål
- 1 rød peberfrugt
- 10 champignoner
- 4 tortillas
- Revet cheddarost
- Krydderier, salt og peber
- Olie til stegning
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær kyllingen i strimler.
- Pil og hak løget i små tern.
- Rens de øvrige grøntsager og snit spidskålet fint.
- Skær peberfrugten i tynde strimler og skær champignonerne i skiver.
- Varm en gryde godt op og brun løget i lidt olie.
- Tilsæt kyllingen og steg til det er brunet.
- Tilsæt grøntsagerne og lad det hele stege til grøntsagerne er blevet lidt møre men stadig har bid.
- Smag til med de ønskede krydderier, salt og peber (jeg bruger Santa Maria’s allround-krydderi).
- Fordel kød- og grøntsagsblandingen i 4 tortillas og læg dem i et ildfast fad.
- Drys med revet cheddarost.
- Sæt fadet i ovnen og gratiner i 5-10 minutter til osten er smeltet og gylden.
OM
Opskriftsnavn
Gratinerede tortillas med kylling og grøntsager
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
50 Review(s) Based on