Hjemmelavet müsli uden sukker
Hjemmelavet müsli uden sukker
Hjemmelavet müsli, perfekt ovenpå skyren eller yoghurten om morgenen, eller som nemt mellemmåltid. Müslien er baseret på grovvalsede havregryn samt nødder og solsikkerkerner. En masse kostfibre og sunde fedtstoffer, der hjælper med at holde sig mæt i længere tid. Der er derudover tilsat kanel, som er med til at stabilsere blodsukkeret. Opskriften er til en større portion som holder til hele ugen eller endda mere, hvis man blot opbevarer det i en plasticbøtte med låg. :)
Ingredienser:
- 1 stor spsk kokosolie (eller rapsolie)
- 300 g. grovvalsede havregryn
- 50 g. grofthakkede mandler
- 50 g. solrikkekerner (eller hvad man bedst kan lidt)
- 15 grofthakede hasselnødder (eller andre
- 50 g. sukrin gold
- 1 tsk. kanel
- 1/2 tsk vaniljepulver
Sådan gør du:
- Find en stor pande og tilsæt olien
- Kom herefter havregryn, nødder og kerner på og rist det af
- Tilsæt herefter de resterende ingredienser. Rist müslien til den bliver gyldenbrun eller efter hvad du bedst kan lide.
OM
Opskriftsnavn
Hjemmelavet müsli uden sukker
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
65 Review(s) Based on