Honningristede Pekannødder
Honningristede Pekannødder
En snack kun med 2 ingredienser, der stadig smager helt fantastisk, lyder det næsten ikke for godt til at være sandt? Hvis du er i tvivl, så bliver du nødt til at lave disse honningristede pekannødder, der smager himmelsk, og kan erstatte fredagsslikken.
Det skal du bruge
- 3 dl Pekannødder
- 2 spsk. honning
Vidste du at pekannødder indeholder hele 9,6 gram fibre pr. 100 gram?
Sådan laver du honningristede pekannødder
- Forvarm ovnen til 180 °
- Rør pekannødder og honning sammen i en skål og rør grundigt sammen
- Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel nøddemassen
- Bag i 15 minutter og hold øje med nødderne. så de ikke brænder på
- Lad pekannødderne afkøle i 10 minutter, og tag en håndfuld
Nyd dine hjemmelavede honningristede pekannødder til kaffen, som en sund eftermiddagssnack, eller som alternativ til fredagsslikken, velbekomme :-)