EASIS andebryst med sprødt tilbehør
EASIS andebryst med sprødt tilbehør
Som en lækker samt lidt anderledes ret til julefrokosterne, kan man med fordel lave denne ret. Den består af et andebryst samt en sprød og lækker salat. Den er både frisk og julet.
Spring til afsnit
Ingredienser
Marinade
- 1 tsk lys balsamicoeddike
- 1 tsk vand
- EASIS Perfect Sød efter smag
Salat
- 50 g radiser i skiver
- 5 g sesamfrø
- 150 g sugarsnaps
- 5 g olie til stegning
- 30 g brød
Sådan gør du
-
- Skær skindet fra andebrystet med en skarp kniv.
- Varm plantefedtstoffet op på en varm pande. Steg andebrystet ved middelvarme i ca 10-15 min på hver side.
- Krydr med salt og peber og hold andebrystet varmt, mens det hviler lidt.
-
- Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
- Kom radiserne i og lad dem stå og trække i marinaden.
- Rist sesamfrø på en tør pande.
- Skær sugarsnaps over på skrå og svits dem et kort øjeblik i olie på en varm pande.
- Hæld marinaden fra radiserne og bland dem sammen med sesamfrø og sugarsnaps.
- Smid marinaden væk.
- Skær andebrystet i tynde skiver og server dem sammen med salaten og brødet.
- Tip: Kom appelsinfileter i salaten.
Næringsindhold |
Pr. 100 gram |
Energi | 372 kJ/89 kcal |
Fedt | 3,9 g |
Kulhydrater | 5,8 g |
– heraf sukkerarter | 0,6 g |
Kostfibre | 0,7 g |
Protein | 7,3 g |
Salt | 0,09 g |
OM
Opskriftsnavn
ISIS andebryst med sprødt tilbehør
Udgivet
Gennemsnitlig bedømmelse
75 Review(s) Based on