Kikærtesalat med Couscous, Feta og Granatæble
Kikærtesalat med Couscous, Feta og Granatæble
Denne kikærtesalat er en dejlig nem ret, der ikke er særlig tidskrævende, men som smager fantastisk.
Salaten er specielt velegnet til vegetarer med sit indhold af kikærter.
Ingredienser til kikærtesalat
- 2 spsk olie
- 1 dåse kikærter på dåse
- salt og peber
- 4 dl couscous
- 1 granatæble
- 1 bundt persille
- 100 gram feta
Tilberedning af kikærtesalat
- Hæld kogende vand eller bouillon over den rå couscous i en skål. Lad trække i ti minutter
- Bland kikærterne med olivenolie med 1 tsk salt og 1 tsk paprika, og bag dem på en bageplade med bagepapir i 175 grader varmluft i 20-30
- Tag kernerne ud af granatæblet
- Når din couscous er afkølet, blandes alle ingredienserne sammen
- Klip persillen henover, drys til sidst med feta og granatæblekernerne
Det er en smuk og nærende salat, som kan spises med brød og hummus til, eller bare som en salat.
Velbekomme :-)