Knækbrød med kerner
Knækbrød med kerner
Hjemmelavet knækbrød er et lækkert mellemmåltid. Knækbrødene er nemme at lave og så smager de skønt.
Ingredieserne:
- 50 gram rugmel
- 100 gram 5-kornsblanding
- 80 gram ISIS Müsli
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
- 1/4 dl rapsolie
- 1 dl vand
Fremgangsmåde:
Start med at blande alle de tørre ingredienser i en skål og rør godt rundt. Tilsæt herefter vand og olie.
Massen udrulles mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste lag bagepapir og placer massen på en bageplade. Brug en skarp kniv til forsigtigt at ridse dejen til passende stykker.
Knækbrødene skal bages i cirka 20-25 minutter ved 200 grader.
Opbevaring:
Opbevar knækbrødene i en lufttæt beholder.
Opskriften er lavet af: ISIS