Knækbrød

Knækbrød med kerner

Knækbrød med kerner

Hjemmelavet knækbrød er et lækkert mellemmåltid. Knækbrødene er nemme at lave og så smager de skønt.

Ingredieserne:

  • 50 gram rugmel
  • 100 gram 5-kornsblanding
  • 80 gram ISIS Müsli
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 dl rapsolie
  • 1 dl vand

Fremgangsmåde:

Start med at blande alle de tørre ingredienser i en skål og rør godt rundt. Tilsæt herefter vand og olie.

Massen udrulles mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste lag bagepapir og placer massen på en bageplade. Brug en skarp kniv til forsigtigt at ridse dejen til passende stykker.

Knækbrødene skal bages i cirka 20-25 minutter ved 200 grader.

Opbevaring:

Opbevar knækbrødene i en lufttæt beholder.

Opskriften er lavet af: ISIS

 

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen