Kokos-chokolade cookies
Kokos-chokolade cookies
Jeg havde lyst til at bage nogle cookies med chokolade og prøvede mig frem til disse. Hvis man er lidt sulten eller bare har lyst til noget sødt, er disse cookies ideelle. De er tilsat godt med havregryn for at mætte samt sunde fedtstoffer fra kokosmelet. Til at stille den søde tand er der tilsat chokolade. Velbekomme :)
Ingredienser:
- 100 g havregryn (evt. glutenfri)
- 1 stort æg
- 40 g. fint kokosmel
- 30 g. sukrin gold
- 1/2 tsk. vaniljepulver
- 2 tsk. bagepulver
- 15 g. groft kokosmel
- 30 g. olivenolie (rapsolie kan sikkert også bruges)
- 25 g. grofthakket mørkt chokolade (70-85%), tilsæt mere hvis man vil (evt. sukkerfrit chokolade m. stevia),
Sådan gør du:
- Rør sukrin, olie, vaniljepulver, bagepulver og æg sammen i en skål
- Tilsæt herefter havregryn, kokosmel (fint og groft) og det groft hakket chokolade og rør det godt sammen
- Dejen hænger ikke så godt sammen (smuldrer lidt), men skal samles formes til 8-10 cookies med hænderne, og placeres på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bages herefter i ovnen ved 175-180 grader indtil de bliver lidt gyldne og mere faste
- Tages ud og køles af før servering (køl dem evt. af i køleskabet)
OM
Opskriftsnavn
Kokos-chokolade cookies
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
51 Review(s) Based on