Krydderkage
Krydderkage
Prøv denne skønne, smagfulde krydderkage lavet på gode råvarer og med en masse krydderier. Ved at bruge stevia og sukkerfri sirup kan du reducere sukkerindholdet i kagen betydeligt og undgå det usunde udsving i dit blodsukker. Denne kage beviser, at sukker-(og kalorie-) mængden sagtens kan mindskes, uden at det går spor ud over smagen.
Ingredienser
- 2 æg
- 40 g SteviaSukker
- 4 spsk sukkerfri sirup
- 30 g olie
- 100 g mandelmel
- 1 spsk loppefrøskaller
- ½ tsk bagepulver, eventuel glutenfrit
- 2 spsk kanel
- 2 tsk kardemomme
- 1 tsk stødt allehånde
- 1 tsk stødt ingefær
- ½ tsk stødte nelliker
- 1 tsk vanilje
- 2 revne æbler
- ½ dl mandelmælk
- 50 g groft hakkede hasselnødder
Sådan gør du
- Pisk æg og steviasukker sammen.
- Tilsæt herefter sirup og olie og pisk videre.
- Bland nu mandelmel, loppefrøskaller, kanel, vaniljepulver, kardemomme, ingefær, allehånde, nelliker, salt og bagepulver i dejen.
- Tilsæt revne æbler, hakkede hasselnødder og mandelmælk og vend dejen til en ensartet masse.
- Hæld dejen i en smurt kageform og bag den ved 180 grader i omkring 40 minutter (afhængig af kagens højde).
OM
Opskriftsnavn
Krydderkage
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
120 Review(s) Based on