Kyllingeret Med Blomkålsris

Kyllingeret med blomkålsris

Kyllingeret med blomkålsris

Har du prøvet blomkålsris? Hvis ikke, så kan de anbefales. Smagen er selvfølgelig ikke ligesom ris, men konsistensen er meget lignende. Retten har en dejlig smag og er hurtig og ikke mindst nem at tilberede!

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 1 hvidløg
  • 500 gram kyllingebryst
  • 2 dl creme fraiche
  • 1-2 spsk karry
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 citron
  • 1 blomkål
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 håndfuld hakkede cashewnødder

Sådan gør du: 

Løget hakkes fint og hvidløget presses. Svits det hele i en gryde med smør eller olie.

Kyllingekødet skæres i tern og kommes i gryden og steges i 3-4 minutter. Efterfølgende tilsættes creme fraich, gurkemeje og karry. Smag retten til med salt, peber og citronsaft. Lad det hele simre indtil kyllingestykkerne er gennemstegte.

Bring en gryde med vand i kog og riv blomkålen på den grove side af rivejernet. Blomkålen skal koge cirka 2 minutter. Hæld vandet fra og tilsæt olivenolien samt salt og peber.

Top anretningen med hakkede cashewnødder.

Velbekomme:)

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen