Saltmandler

Lakridsmandler

Lakridsmandler

Når sulten en sen eftermiddag melder sig, og du ikke har lyst til chokolade, men noget andet lækkert knas. Så er disse lakridsmandler et hit. Jeg lavede en portion forleden dag, og dagen efter var 200 gram mandler spist. Mine børn syntes de var gode, så her deler jeg opskriften med jer.

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Varm ovnen på 150 grader varmluft
  2. Hæld vand, salt og lakrids på panden
  3. Lad det koge op, mens du rører klumperne ud
  4. Tilsæt mandlerne og rør godt rundt. Rør til vandet er fordampet
  5. Fordel mandlerne på en bagepapirsbeklædt bageplade
  6. Tør dem nu i ovnen i ca 20 minutter
  7. Tag ud og lad køle af, inden du putter dem på glas
  8. Du kan drysse ekstra lakridspulver over dem
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Lakridsmandler
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
2.51star1star1stargraygray Based on 88 Review(s)

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen