Laksemousse

Skøn laksemousse – Rig på smag

Skøn laksemousse – Rig på smag

  • Udgivet: 15/12 - 2014 | Opdateret: 17/09 - 2018
  • Forfatter:
  • Fisk

Kombinér laksens lækre smag med citronens friske syrlighed i denne cremede, skønne laksemousse. Brug den for eksempel som en let forret, som pålæg på et stykke ristet rugbrød eller servér den med en frisk salat. Mulighederne er mange, og smagen er fantastisk!

Ingredienser

  • 150 g røget laks
  • 2 dl cremefraiche 18%
  • 100 g. neutral flødeost (light)
  • 1 lille rødløg
  • Citronsaft
  • Salt og peber
  • Frisk dild, hakket

Sådan laver du din laksemousse

      1. Pisk flødeosten cremet og tilsæt herefter cremefraichen og rør rundt.
      2. Hak din laks fint og sorter eventuelle ben fra.
      3. Rør laksen og rødløget sammen med med din masse af flødeost og cremefraiche.
      4. Smag til med hakket dild, citronsaft, salt og peber.
      5. Drys med finthakket dild.

    Tip! Server laksemoussen med en frisk salat, for eksempel blandede salatblade, radisser i skiver, og ristet rugbrød.

OM
recipe image
Opskriftsnavn
Let Laksemousse
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
2.51star1star1stargraygray Based on 114 Review(s)