Lowcarb Spinat Deller
Lowcarb Spinat Deller
Lækre og nemme LCHF spinat deller til en hurtig og sund madpakke.
De kan spises på madpakken, som en lille snack, eller til aftensmaden, nemt og lækkert! :-)
Opskriften giver 6 spinat deller.
- 3 æg
- 1 dl havregryn
- 1 dl mandelmel eller fuldkornsrismel
- 150g hytteost
- 1 pose spinat – frossen kan sagtens bruges
- 2 spsk Fiber HUSK
- Smag til med salt og peber
Sådan gør du
- Hvis du bruger frossen spinat så start med at tø dette op. Sørg for at få så meget væde ud af det som muligt.
- Herefter blander du æg, æggehvider, mel, havregryn og hytteosten.
- Du kan nu tilsætte Fiber HUSK mens du rører godt rundt.
- Tilsæt spinat og lad massen “sætte sig” i 5-10 min.
- Tilføj salt og peber efter smag og hæld herefter hele herligheden ud på en bageplade eller lignende. Brug en stor bageplade så den ikke bliver alt for tyk.
- Bag i 20-25 min. ved 175 grader på varmluft.
- Tag den ud af ovnen og lad den køle ned inden du skærer den ud.
OM
Opskriftsnavn
Lowcarb spinatruller
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
37 Review(s) Based on