Marineret Tigerrejer med grillet majskolber
Marineret Tigerrejer med grillet majskolber
Drømmer du stadig om det gode vejr, og sidde og nyde en dejlig grill ret uden for?
Det gør vi her på Helsebixen. Derfor har vi fundet denne lækre opskrift på marineret Tigerrejer frem.
Den er usandsynlig nem at fremstille og det tager ingen tid at grille den, hvilket også vil sige at retten kan laves selv på en engangsgril.
Opskrift til 4 personer:
Det er en god ide at pille din rejer inden de bliver marineret og stikt, eftersom at det er noget rod og for nogen en irritation at skulle til at pille når de er færdig. Derudover trækker de mere smag ind i sig ved at være pillet.
Ingredienser til din ret:
- 300 g. rejer, hvilket svare til ca. 4 personer, afhængig af hvor sulten man er.
- 4 hele majskolber med blade på
Marinade til din rejer:
- 10 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 4 spsk persille
- 4 fede hvidløg
Lad rejserne stå i mindst 30 min. i marinaden, så de kan få suget en masse smag ind i sig.
Rejerne sættes på pinde og skal være på grillen i ca. 2½ min per side. Så de går fra at være grå til at blive røde i det.
Majsene skyldes kort uden på bladene og ligges på grillen lige dan. De skal dog løbene drejes når bladende bliver brændt.
Grunden til at du beholder bladende på er for at holde dem saftige.
Din ret tager sammenlagt 15 min. at lave og tilberede, og er en fantastisk forret, som der kan serveres sød chili sauce til.