Mexicansk taco tærte
Mexicansk taco tærte
Denne opskrift på glutenfri mexicansk taco-tærte er helt fantastisk! Den smager så skønt, og så er den ret nem at bixe sammen! Opskriften giver en stor tærte, eller 5 små. Og den smager ligeså godt dagen efter, som dagen den er lavet! God fornøjelse.
Spring til afsnit
Ingredienser
Tærtedejen
- 1 dl mandelmel
- 3 dl fuldkorns majsmel
- 50 gram blødt fedtreduceret smør
- 1 æg
- 1 spsk kokosolie til at smørre formen med
- 1-2 tsk. salt
Fyld
- 1 rød peberfrugt i små tern
- 100 gram majs
- 1 løg hakket fint
- 400 gram hakket oksekød
- 200 gram kidney bønner
- 2 tsk. paprika
- 2 tsk. chili pulver
- 1 tsk. koriander
- Olie til stegning
- Salt og peber
Æggemasse
Sådan gør du
- Bland først ingredienserne til tærtebunden i en skål, og smør en tærteform på 22 cm med lidt kokosolie og tryk dejen ud i formen. prik huller med en gaffel i bunden. Lad den nu hvile i køleskabet i 30 minutter og opvarm ovnen til 180 grader, bag den så i 10 minutter, indtil den har fået lidt farve, tag den ud og skru op til 200 grader.
- Det næste du skal er at lave taco-fyldet. Sauter først hvidløg og løg i lidt olie i gryden, tilsæt herefter kødet. Når det er brunet tilsætter du de øvrige ingredienser og krydderierne og lad det simre 5 minutters tid.
- Nu skal du i gang med æggemassen. Pisk først æg sammen med creme fraiche, salt og peber, og rør så den revne ost i.
- Læg tacofyldet i bunden af den forbagte tærtebund og fordel æggemassen ovenpå. Bag tærten i 25 minutter eller til den er gylden på toppen.
- Serveres med lidt blandet salat til, som skæres i mundrette stykker, resten af creme fraichen, salsa og guacamole til. Velbekomme!
OM
Opskriftsnavn
Mexicansk taco tærte
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
51 Review(s) Based on