Blueberry Cheesecake

No Bake Blåbær Cheesecake

No Bake Blåbær Cheesecake

Cremet ost, sød marmelade og syrlige blåbær, er den perfekte kombination til eftermiddagskaffen, eller som en dessert til dine gæster.

Derfor giver vi dig opskriften på denne nemme blåbær cheesecake, der ikke skal bages, og som ikke indeholder det besværlige husblas.

Ingredienser til blåbær cheesecake

Bund

Fyld

Pynt

Sådan laver du blåbær cheesecake

Det er vigtigt, at kagen står på køl i mindst 3 timer inden den skal spises, da kagen skal serveres kold. Den kan holde sig i 2-3 dage i køleskabet efter den første gang er nydt.

  1. Start med at blende mandler og hasselnødder til en semigrov nøddemel.
  2. Hæld det i en skål og tilføj digestive-kiksene i blenderen og blend dem godt
  3. Smelt smørret i en gryde og hæld det over kiks og nødder og rør det godt sammen.
  4. Hæld blandingen over i en smurt springform, og pres stramt ned i bunden
  5. Kom på køl mens du laver fyldet
  6. Kom flødeost i en skål og vend det godt sammen med flormelis og limesaft
  7. Pisk piskefløden let i en anden skål og vend det derefter med flødeost massen
  8. Fordel det oven på bunden og gør overfladen glat
  9. Stil på køl i mindst 3 timer, kan sagtens stå natten over
  10. Når fyldet er fast kan du smøre blåbærmarmelade på, eller en anden marmelade efter din smag
  11. Pynt med friske bær når den serveres

Nyd denne lækre og nemme opskrift med dine gæster, den vil helt sikkert blive et hit :-)

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen