Okseboller med squash pasta i pesto
Okseboller med squash pasta i pesto
Super lækker og sund ret, som er nem at lave. Opskriften giver 10 små okseboller. Svare til to personer.
Ingredienser
- 300 gram hakket oksekød
- 1/2 tsk. oregano
- 1/2 tsk. basilikum
- 2 håndfuld persille
- 1 æg str. M/L
- 2 spsk. glutenfri havregryn
- 1 rød chili
- Salt og peber
- 1 squash
- 5 radiser
- 2 spsk. grøn økologisk pesto
- 30 gram pinjekerner
Sådan gør du
- Først hakker du persille og chili og blander det sammen med farsen.
- Tilsæt så salt og peber, havregryn, æg, basilikum og oregano og rør godt rundt.
- Form nu farsen til 10 små kødboller og steg dem på panden i lidt oliven olie.
- Skær nu squash i tynde strimler, eller brug din spiralizer hvis du har en, så det bliver til spaghetti, læg dem så i en skål med salt.
- Nu skal du igang med at snitte radiser fint og riste pinjekerner ved svag varme på panden.
- Lige inden servering hælder du kogende vand i skålen med squash, i 5 minutter og sier vandet fra. Herefter tilsætter du de ristede kerner, radiser og pesto. Velbekomme!
OM
Opskriftsnavn
Okseboller med squash pasta i pesto
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
48 Review(s) Based on