Kylling er en af de ting som vi dansker spiser aller mest af.
Dette gælder både voksene og børn. Det er dog også en ting som er let anvendelig i rigtig mange retter, og også er noget som vi får rigtig tit.
Mangler du også en smule inspiration til hvordan du kan lave den på en ny måde?
Ved Helsebixen.dk er det altid de sunde øjne som har været på opskriften, derfor er stort set alle opskrifterne også fremstillet med nogle ting du måske ikke er helt vant til.
Kylling som en af favoritterne
Kylling er en favoritterne her i Danmark, hvor vi spiser omkring svarende til omkring 70g hver eneste dag. Hvilket gør det til det anden mest spiste kød danskere får, efter svinekød.
Kylling kan bruges i næsten alle retter og fungere næsten altid godt, men hvis du mangler lidt inspiration til en lidt sundere ret med det, får du mulighederne ved at se dem her.
Kylling er et meget sundt og for tiden også populært stykke kød. Dette er det pga. dets høje indhold af proteiner og lave indhold af kcal og fedt.
Hvordan bruger jeg det lige?
Kylling er meget nemt at bruge. Det kræver ikke det store videnskab at stege det, eller at få det til at smage godt.
Det tager ikke særlig langtid at lave, så det afhænger helt af det tilbehør du tilvælger. Kylling går godt sammen med næsten alt, og er derfor også god uden det store tilbehør.
Hvis du mangler inspiration til nye krydderier, så har Helsebixen.dk et stort udvalg af forskellige krydderier lige her >>