Ovnbagte kødboller med pasta og tomatsovs
Ovnbagte kødboller med pasta og tomatsovs
Når det regner og rusker udenfor, er det en sand lise for sjælen at spise en god varmt ret. Denne ret er let og hurtig at lave. Mens kødbollerne er i oven i 20 minutter, koges pastaen og tomatsovsen tilberedes. Du kan vælge at servere ris til.
Kødboller
- 500g hakket oksekød
- 1 revet gulerod
- 2 finthakkede løg
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk timian
- 1 æg
- 1 spsk rasp
Tomatsovs
- 1 flaske på 650g purerede tomater eller 2 dåser flåede tomater der blendes
- 1 bouillonterning
- 1 tsk timian
- 250g glutenfri pastaskruer
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader. Alle ingredienserne til kødbollerne blandes godt sammen i en skål. Der formes 24 små kødboller, der lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt pladen i ovnen og bag kødbollerne i 20 minutter. Imens laves koges pastaskruerne og tomatsovsen tilberedes.
- De purerede tomater, bouillonen og timian koges sammen i en gryde. Færdig! Anret det hele på en tallerken og drys med persille eller dild. Nemt, hurtigt og lækkert. Velbekomme!