Pandekage Lagkage med Chokolade
Pandekage Lagkage med Chokolade
En lækker og alternativ kage der smager dejligt. Man kan helt selv bestemme hvad man har lyst til at smøre i mellem lagene. Vi har valgt at lade os inspirere af nutella, og vores grundingredienser er chokolade, mandelsmør og hasselnødder.
Kagen er perfekt til fødselsdage, og er et godt alternativ til den traditionelle lagkage
Ingredienser til pandekagedejen
-
-
- 150 g mandelmel
- 50 gram havregryn (malet til mel)
- 1 dl skyr (gerne en flydende skyr)
- 2 dl mandelmælk (alm. skummemælk kan anvendes)
- 3 æg, str. M/L
- 1 nip salt
- 1 tsk kardemomme
- Kokosolie til stegning
-
Ingredienser til fyld & pynt
-
- Mandelsmør
- Hasselnødder
- Tynde bananskiver
- 200 gram mørk chokolade
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne til pandekagedejen i en skål og pisk grundigt til dejen er glat. Lad dejen hvile i 20 min i køleskabet.
- Steg derefter pandekagerne på en pande.
- Lig den første kolde pandekage på et kage fad, og smør mandelsmøren ud, efterfulgt af bananer, hindbærskum eller hvad du lige har lyst til.
- Fortsæt indtil alle pandekager er brugt. Pynt med den mørke chokolade og de hakkede hasselnødder
OM
Opskriftsnavn
Pandekagekage
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
75 Review(s) Based on