Pandekage Lagkage

Pandekage Lagkage med Chokolade

Pandekage Lagkage med Chokolade

En lækker og alternativ kage der smager dejligt. Man kan helt selv bestemme hvad man har lyst til at smøre i mellem lagene. Vi har valgt at lade os inspirere af nutella, og vores grundingredienser er chokolade, mandelsmør og hasselnødder.

Kagen er perfekt til fødselsdage, og er et godt alternativ til den traditionelle lagkage

Ingredienser til pandekagedejen

      • 150 g mandelmel
      • 50 gram havregryn (malet til mel)
      • 1 dl skyr (gerne en flydende skyr)
      • 2 dl mandelmælk (alm. skummemælk kan anvendes)
      • 3 æg, str. M/L
      • 1 nip salt
      • 1 tsk kardemomme
      • Kokosolie til stegning

Ingredienser til fyld & pynt

Sådan gør du

  1. Kom alle ingredienserne til pandekagedejen i en skål og pisk grundigt til dejen er glat. Lad dejen hvile i 20 min i køleskabet.
  2. Steg derefter pandekagerne på en pande.
  3. Lig den første kolde pandekage på et kage fad, og smør mandelsmøren ud, efterfulgt af bananer, hindbærskum eller hvad du lige har lyst til.
  4. Fortsæt indtil alle pandekager er brugt. Pynt med den mørke chokolade og de hakkede hasselnødder
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Pandekagekage
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
2.51star1star1stargraygray Based on 75 Review(s)

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen