Proteinboller
Proteinboller
Disse lækre proteinboller smager dejligt og mætter rigtig godt på grund af deres høje proteinindhold. Server dem lune eller kolde, hjemme eller i madpakken.
Ingredienser
- 200 g skyr
- 1 æg
- 50g mel
- 1 spsk loppefrøskaller
- 1 spsk chiafrø
- 60 g finvalsede havregryn, evt. glutenfri
- 1 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk honning
- 20 g proteinpulver (neutral/uden smag)
Sådan gør du
- Bland skyr, æg, loppefrøskaller og chaifrø.
- Tilsæt herefter bagepulver, havregryn, mel, proteinpulver og salt.
- Rør dejen godt sammen og form boller i den størrelse, du ønsker (fx 5 stk)
- Lad bollerne hvile i 20 minutter.
- Pensl herefter bollerne med mælk eller vand.
- Bag dem i en forvarmet ovn ved 170 grader i ca en halv time
OM
Opskriftsnavn
Proteinboller
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
88 Review(s) Based on