Raw Lemon Cheesecake

Raw Lemon Cheesecake – kun 8 ingredienser

Raw Lemon Cheesecake – kun 8 ingredienser

Citron og cheesecake, behøver vi at sige mere? Det tror jeg ikke, for denne kombination er helt fantastisk, og så indeholder den raw Lemon Cheesecake kun 8 ingredienser, og er glutenfri og fri for mel og raffineret sukker. Den er både velsmagende og nem at lave, og så er den perfekt til eftermiddagskaffen.

Ingredienser

Til bunden

  • 30g kokosolie, plus ekstra til smøring
  • 100 g blancherede mandler
  • 100g bløde dadler uden sten

Til topping

  • 300 g cashewnødder
  • 3 spsk agave sirup
  • 50 g kokosolie
  • 150 ml mandelmælk
  • 2 citroner saft og skal

Tilberedning af den Raw Lemon Cheesecake

  1. Cashewnødderne skal blødgøres, hæld kogende vand over og lad dem stå i 1 time
  2. I mellemtiden blendes ingredienserne til bunden med en knivspids salt i en fødevareprocessor
  3. Smør en 20 cm rund tærteform med aftagelig bund med kokosolie
  4. Tryk derefter bunden ned i formen og stil den i køleskabet i ca. 30 minutter
  5. Hæld cashewnødderne og blend dem til en glat masse i den rensede foodprocessor
  6. Tilsæt alle de resterende topping ingredienser, gem enten citron skal eller citronskiver til pynt, og blend derefter massen til den er glat
  7. Smør toppingen på den afkølede bund og sæt i køleskabet i helst 2 timer
  8. Når kagen har sat sig, kan du pynte med resten af citronskallen

Nyd din lækre Raw Lemon Cheesecake med god samvittighed, og server den med et smil og en god kop kaffe ;-)