Raw Snickers Kage
Raw Snickers Kage
Vi elsker kombinationen af cremet karamel og knasende peanuts? Hvis i også har det sådan, så må i ikke snyde jer selv for denne sundere udgave af en Raw Snickers Kage.
Snickers tærten er tilmed glutenfri, raw, fri for mel og raffineret sukker, så den kan sagtens nydes med god samvittighed. Den er super let at lave, og så er den fyldt med fibrer og gode fedtstoffer fra kokosnødder, dadler og nødder.
Spring til afsnit
Ingredienser
Bunden
- 5 spsk kakaopulver
- 12 Juicy dadler
- 1/2 tsk havsalt
- 2 dl valgfri nødder, vi brugte cashewnødder og mandler
- 2 dl kokosmel
- 1 tsk vanille pulver
- 3 spsk honning eller sirup
Karamellag
Toppen
Tilberedning af Raw Snickers Kagen
Bunden
- Tilsæt alle ingredienser til en foodprocessor eller blender
- Blend indtil den er glat og sammenhængende
- Tryk derefter dejen i en rund eller firkantet springform, med aftagelig bund (kagen er svær at få ud uden)
- Placer i fryseren, mens du laver karamellaget
Karamellag
- Tilsæt alle ingredienserne til foodprocessoren eller blenderen (ingen grund til at rengøre den efter bunden)
- blend til karamellaget er helt glat
- Spred et jævnt lag på toppen af bunden og sæt Kagen tilbage i fryseren
Toppen
- Smelt chokoladen over vandbad
- Stryg peanutsene ud over de andre lag, brug den mængde du ønsker
- Hæld nu den smeltede chokolade hen over peanutsene og lad kagen køle af i fryseren igen
Nyd kagen efter 1 time på frys, og server den med god samvittighed! ;-)