Rødbede-gulerods boller
Rødbede-gulerods boller
Spiser du ofte brød? Her er en sund opskrift på boller med grøntsager. Bollerne er gode at have med på madpakken med lidt pålæg på. De er fyldt med gode ingredienser og er rige på protein og fiber. Det kan nogle gange være svært at få nok grøntsager i dagligdagen, og herfor er det et godt alternativ at anvende grøntsager i sit brød. Bollerne er også gode som alternativ til din morgenmad eller som et mellemmåltid.
Ingredienser
- 200 gram gulerod
- 400 gram rødbede
- 50 gram solsikkekerner
- 50 gram hørfrø
- 40 gram Chia frø
- 200 gram skyr
- 2 æg
- 100 gram æggehvide
- 3 spsk. pofiber med top
- 2 tsk. bagepulver
- 2 spsk. fedtreduceret kokosmel med top
Sådan gør du
- Riv gulerødder og rødbede groft – brug gerne en minihakker det er lettest.
- Tilsæt æg, æggehvide og skyr og rør godt rundt.
- Tilsæt herefter lidt efter lidt resten af ingredienserne under omrøring, slut af med pofiber.
- Lad dejen trække i 5-10 minutter og tænd da ovnen på 200 grader, så den er varm.
- Form bollerne ca. 14 stk.
- Bag bollerne i 30-40 minutter.
- Lad bollerne køle af inden de tages af bagepapiret, ellers klæber de for meget
OM
Opskriftsnavn
Rødbede-gulerods boller
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
63 Review(s) Based on