Du må ikke snyde dig selv for denne smukke efterårskage med chokolade og gojibær, der er uden mel og raffineret sukker. Den vil helt sikkert blive et hit til eftermiddagskaffen! Ingredienser til den raw chokolade & gojibær kage Til bunden…
Er du også ret vild med de lækre oreo cookies? Så er denne opskrift måske lige noget for dig. Vi har nemlig lavet en lidt sundere og raw udgave af den klassiske oreo cookie. Det skal du bruge til hjemmelavet…
De populære rawbarer og energibarer kan være en dyr fornøjelse, og derfor giver vi dig et lidt billigere alternativ, der kun tager 10 minutter at bixe sammen. Du bestemmer helt selv hvad du vælger af smage, og så bliver de…
Vi er vilde med gulerødder i kager, og du må ikke snyde dig selv for denne udgave af den klassiske gulerodskage, der er raw og uden mel og raffineret sukker. Den smager fantastisk, og kan pyntes med frisk revet gulerod,…
Citron og cheesecake, behøver vi at sige mere? Det tror jeg ikke, for denne kombination er helt fantastisk, og så indeholder den raw Lemon Cheesecake kun 8 ingredienser, og er glutenfri og fri for mel og raffineret sukker. Den er…
Lav lækre, søde kugler af figner og mandler. Kuglerne kan krydres nøjagtig, som du ønsker – denne udgave er en dejlig juleudgave. Et lækkert og sundere alternativ til alle julens søde sager. Ingredienser 100 g tørrede figner 40 g mandler…
Hvis du tror, at normal kakaodrik smager af kakao, så har du ikke smagte denne. Vi bruger nemlig raw kakao, som er fyldt med smag. Det kræver en nøddemælkspose, men hvis ikke du er en heldig indehaver af dette, kan…
Raw food går i al sin enkelthed ud på at at du ikke må opvarme dine råvarer til over 42 grader. Grunden til dette skal findes i, at du på denne måde bevarer flest vitaminer og mineraler i råvarerne.
Det behøver dog langt fra at være kedeligt at lave denne type mad – og det er opskrifterne i denne kategori et rigtig godt eksempel på!
Det siger lidt sig selv at “raw food” betyder du skal spise rå mad. Det stammer helt tilbage fra dengang mennesket ikke havde lært at lave ild endnu og derfor måtte spise maden rå.
Så det er denne type mad som vi helt tilbage fra begyndelsen var lavet til at spise.
Derudover er det også værd at nævne, at mennesket er den eneste art som opvarmer sin maden – primært fordi vi synes det smager godt.